Betongexperten

Växthus grund Stockholm

Din expert
grund till växthus

Välkommen till Betongexperten – vill du skaffa ett växthus men behöver vår hjälp med att göra en grund, och bor i Stockholm, då har du kommit rätt. Med flera års erfarenhet och en passion för kreativa lösningar är vi ditt förstahandsval för att förverkliga dina visioner. Vår affärsidé är att leverera långsiktiga, estetiska och ekonomiska lösningar till våra kunder.

Vi erbjuder en mångfald av tjänster, som ni kan utforska här på sidan!

Vem vi är

Vi på Betongexperten tillverkar våra L-stöd och kompletterande delar själva, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Därigenom har vi dessutom möjligheten att specialanpassa våra produkter efter kundernas önskemål. Vi levererar till Borås bland annat.

L-stöd Borås

Vad vi gör

Företagets ambition är att skapa enastående och funktionella utomhus- och trädgårdsmiljöer både för privata och offentliga platser. Genom att använda den moderna designen strävar vi efter att erbjuda alla våra kunder långsiktiga, ekonomiskt hållbara och estetiskt tilltalande lösningar.

Växthus grund Stockholm

Tjänsteutbud

Växthus grund Stockholm

Betongexpertern Utby kan tillhandahålla en stabil grund för ditt växthus. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att grunden är robust och hållbar, vilket ger en pålitlig bas för växthuset för att säkerställa långvarig stabilitet och skydd för dina växter. Vi berättat gärna mera, och ser fram emot att du hör av dig till oss.

Betongexperten Utby AB

UTBY 2 , 542 93 Mariestad
070-545 32 32
Växthus grund Stockholm