Betongexperten

Stödmur Skellefteå

Dina experter
murar

Välkommen till Betongexperten – din partner för innovativt och hållbart byggande av stödmur i Skellefteå! Med års erfarenhet och en passion för kreativa lösningar är vi ditt förstahandsval för att förverkliga dina visioner. Vår affärsidé är att leverera långsiktiga, estetiska och ekonomiska lösningar till våra kunder.

Vi tillverkar våra L-stöd i två varianter – exklusiva och standard. Beställ redan idag!

Vem vi är

Vi på Betongexperten tillverkar våra stödmurar och kompletterande delar själva, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Därigenom har vi dessutom möjligheten att specialanpassa våra produkter efter kundernas önskemål. Vi levererar till Skellefteå bland annat.

Stödmur Skellefteå

Vad vi gör

Företagets ambition är att skapa enastående och funktionella utomhus- och trädgårdsmiljöer både för privata och offentliga platser. Genom att använda den moderna designen strävar vi efter att erbjuda alla våra kunder långsiktiga, ekonomiskt hållbara och estetiskt tilltalande lösningar.

Stödmur Skellefteå

Tjänsteutbud

Stödmur Skellefteå

Vi arbetar med två huvudtyper av murar: barriärmurar och stödmurar. Den första har obalanserade sidor, den andra bildar en vertikal vägg istället för sluttning. Vår produkt, med det innovativa L-stödet, låter dig i Skellefteå kombinera murtyper. Du kan omvandla en stödmur med ett högre L-stöd som byggs in med mönstrad skiva, ändstycke och överliggare. Resultatet blir en platsbyggd mur, 21 cm tjock, utan behov av räcken eller staket. Perfekt för grannfastigheter, en snygg mur redo för belysning.

Betongexperten Utby AB

UTBY 2 , 542 93 Mariestad
070-545 32 32
Stödmur Skellefteå