Betongexperten

Jordbastu Jönköping

Dina experter
Jordbastu

Välkommen till Betongexperten – vill du skaffa en jordbastu och bor i Jönköping har du kommit rätt. Med flera års erfarenhet och en passion för kreativa lösningar är vi ditt förstahandsval för att förverkliga dina visioner. Vår affärsidé är att leverera långsiktiga, estetiska och ekonomiska lösningar till våra kunder.

Vi erbjuder en mångfald av tjänster, som ni kan utforska här på sidan!

Vem vi är

Vi på Betongexperten tillverkar våra L-stöd och kompletterande delar själva, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Därigenom har vi dessutom möjligheten att specialanpassa våra produkter efter kundernas önskemål. Vi levererar till Borås bland annat.

L-stöd Borås

Vad vi gör

Företagets ambition är att skapa enastående och funktionella utomhus- och trädgårdsmiljöer både för privata och offentliga platser. Genom att använda den moderna designen strävar vi efter att erbjuda alla våra kunder långsiktiga, ekonomiskt hållbara och estetiskt tilltalande lösningar.

Jordbastu Jönköping

Tjänsteutbud

Jordbastu Jönköping

Betongexperten Utby är din lokala expert när du vill skaffa en jordbastu. För dem som söker en avkopplande och hälsosam upplevelse kan en jorbastu vara den optimala lönsingen. Hör gärna av er med era frågor och funderingar.

 
 
 
 
 

Betongexperten Utby AB

UTBY 2 , 542 93 Mariestad
070-545 32 32
Jordbastu Jönköping